Sari la conținut
centrul-cultural-reduta-sa-mutat-in-online

Centrul Cultural Reduta și-a propus să aducă actul cultural cât mai aproape de public și să prezinte în mediul on-line, pe platforma eventbook, pe canalul de youtube și pe site, evenimente culturale: expoziții, concerte, filme și lansări de carte.


În 28 noiembrie, de la ora 20.00 va fi transmis recitalul Adei Milea. ,,Aveam senzația că nu cântam pentru un public, ci pentru fiecare spectator“, spune muziciana actriţă sau actriţa muziciană.


De Ziua Națională a României va fi transmis on-line pe canalul de youtube, spectacolul ,,Pe-al nostru steag e scris UNIRE”, de la ora 16.00.
Participă: Ansamblul folcloric Poienița, Ansamblul de dansuri Buzavirag, Ansamblul de dansuri germane Korona, Ansamblul de dansuri grecești Efthymos, Orchestra Plaiuri Transilvane și Grupul de soliști Țara Bârsei.


În 3 decembrie, de la ora 19.00, concertul așteptat de publicul iubitor al acestui gen artistic, se numește ,,A iubi românește” . Actorul Dan Puric și cantautorii Victor Socaciu și Cătălin Stepa vor oferi un spectacol încărcat de emoție și presărat cu poezie.


În 9 decembrie de la ora 20.00 sunteți invitați la o seară dedicată filmului. ,,Despre trup și suflet” / „On Body and Soul”, în regia Ildikó Enyedi este un film cu importante premii internaționale și prezintă o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte.


O seară dedicată poeziei: 11 decembrie, de la ora 19.00 va avea loc lansarea oficială a volumului de sonete ,,Paingul Orb” cu Adrian Munteanu în calitate de autor și interpret, pe canalul youtube.


,,Dragi prieteni, vă împărtășesc bucuria mea care pornește din dorința de a face ca această carte să ajungă la toți cei care mai sunt apropiați de cuvântul – ziditor. Va fi o întâlnire doar între poezie și cititorii ei”, comunică autorul.


În 14 decembrie, de la ora 11.00, pe canalul de youtube, dar și pe site, la rubrica Story veți viziona Expoziția on-line ,,Oameni și datini”, editia a VI-a, 2020. Vor fi expuse 55 de fotografii care au participat în perioada 15 septembrie – 5 noiembrie 2020, la Concursul Național de Fotografie Etnografică „Oameni și datini”.

Comentarii

Ultimă oră