Sari la conținut

Cea de-a 12-a ediţie a crosului „Aleargă TU pentru EI”, se desfășoară în format nou

cea-dea-12a-editie-a-crosului-alearga-tu-pentru-ei-in-format-nou

 Pentru 1 kilometru alergat, sponsorii plătesc 10 lei. Aleargă pentru pacienţii de la Hospice

Cea de-a 12-a ediţie a crosului „Aleargă TU pentru EI” ia startul anul acesta într-o formă nouă, adaptată condiţiilor impuse de pandemie. Astfel, pe 26 şi 27 septembrie 2020, oricine vrea să alerge, indiferent de vârstă sau de experienţa în alergare, poate să-şi dedice efortul pacienţilor îngrijiţi de Hospice Casa Speranţei.

         Alergarea poate fi individuală sau alături de familie şi prieteni, în grupuri care să nu depăşească 10 persoane, conform normelor în vigoare.


              Înscrierile sunt gratuite, iar sponsorii curselor vor dona 10 lei pentru fiecare kilometru alergat, pentru susţinerea serviciilor de îngrijire oferite de HOSPICE Casa Speranţei.


       „De la începutul stării de urgenţă, la Hospice Casa Speranţei am avut peste 4.000 de pacienţi în îngrijire. Îngrijirile la domiciliu au reprezentat serviciul cel mai solicitat, de aceea ne dorim să strângem în acest an, în timpul crosului virtual, 30.000 de euro, fonduri necesare pentru a susţine 650 de vizite la domiciliu”, a precizat Beatrice Parâng, coordonator al evenimentului.

Cursele crosului acoperă distanţe diferite, pentru a putea fi accesibile unui număr cât mai mare de susţinători.

La Cursa Miele, de 10 km, şi Cursa Varta, de 20 km, sunt aşteptaţi alergătorii experimentaţi, în vreme ce cursele Autoliv, de 2 km, şi Dräxlmaier, de 1 km, sunt deschise oricui vrea să ajute, chiar fără un antrenament susţinut în prealabil.


        Înscrierile se fac gratuit pe site-ul https://team.hospice.ro/ , iar în weekend-ul competiţiei, alergătorii trebuie să urmeze 3 paşi simpli: să monitorizeze cursa cu o aplicaţie de alergare, să facă o postare publică pe pagina personală de Facebook cu un screenshot cu numărul de kilometri realizaţi şi hashtag-ul #alergpentruei şi să distribuie postarea proprie în pagina evenimentului „Aleargă Tu pentru EI.


     Alergătorii pot susţine de asemenea serviciile gratuite ale fundaţiei prin donaţii sau strângeri de fonduri pe platforma https://galantom.ro.

Comentarii

Ultimă oră