Sari la conținut

Ce ţinute au purtat vedetele la OSCAR 2012 (galerie foto)

Rochiile albe şi cele în culori îndrăzneţe au atras privirile pe covorul roşu de la cea de-a 84-a ediţie a premiilor Oscar, duminică seară, la Los Angeles, unde cele mai multe dintre vedete au ales să poarte ţinute retro, inspirate din epoca filmelor alb-negru de la Hollywood.

Deşi albul a fost culoarea dominantă pe covorul roşu, evidenţiată în rochiile purtate de vedete de prim rang, precum Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz şi Jennifer Lopez, nu toate vedetele au ales nuanţele deschise, câteva actriţe preferând să poarte rochii în culori îndrăzneţe precum roşu şi auriu.

La rândul ei, Angelina Jolie a făcut din nou senzaţie, purtând o rochie neagră spectaculoasă din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace. "Nuanţele reci de alb, argintiu şi fildeş au dominat ţinutele de pe covorul roşu. Aproape toată lumea a arătat uluitor pe covorul roşu, în acest an, dacă a purtat alb", a declarat designerul Marc Bouwer.

Aceste nuanţe au fost preferate de Gwyneth Paltrow, care a purtat o rochie creată de Tom Ford, de Jennifer Lopez, care a ales o creaţie a casei Zuhair Murad, de Octavia Spencer, care a strălucit într-o rochie argintie creată de Tadashi Shoji, de Milla Jovovich, care a purtat o rochie Elie Saab, şi, poate cel mai surprinzător, de Rooney Mara - care şi-a petrecut cea mai mare parte a sezonului premiilor de la Hollywood purtând negru - dar care a ales pentru gala de duminică o rochie albă creată de casa Givenchy.

Sandra Bullock s-a aliniat şi ea acestei tendinţe şi a purtat o rochie clasică Marchesa, în alb şi negru.

Auriul a fost şi el la mare căutare pe covorul roşu şi a fost preferat de Meryl Streep, care a purtat o rochie a casei Lanvin, de Cameron Diaz, care a purtat o rochie Gucci, şi de Stacy Keibler, care a strălucit într-o rochie Marchesa.

Jessica Chastain a purtat o rochie a casei Alexander McQueen, în care negrul s-a împletit spectaculos cu auriul.
Penelope Cruz a impresionat încă o dată, purtând o rochie spectaculoasă şi vaporoasă în nuanţe de albastru şi gri.

Comentarii

Ultimă oră