Sari la conținut

EVZ: Huidu era la volan pentru că soţia lui e operată la genunchi
Vicky, manichiurista Cristinei Huidu, spune că Mercedesul ML pe care îl conducea Şerban în ziua accidentului este al soţiei sale. Din cauza unei rupturi de menisc, ea nu mai are voie un timp să şofeze.

ADEVĂRUL: În faţa lui Huidu era maşina cumnatei sale
Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în faţa Mercedesului cu care se deplasa realizatorul TV în momentul accidentului se afla o maşină în care erau cumnata lui Huidu, Anca Matei, şi soţul acesteia.

GÂNDUL: Cum ne scade creşterea economică din 2012 văzând cu ochii. Tănăsescu, FMI: "România are nevoie de un alt plan"
Cabinetul Boc a încălcat legea privind bugetul de stat şi anul acesta. Deşi Guvernul era obligat să prezinte Parlamentului proiectul de buget cel târziu pe 15 octombrie, Executivul a amânat, cel mai probabil, acest moment pentru începutul sau chiar pentru mijlocul lunii noiembrie, respectiv la finalul misiunii FMI şi CE la Bucureşti.

ROMÂNIA LIBERĂ: Silviu Bian: „Trebuie să văd exact unde-i pun că nu vreau nici pe nevastă-mea s-o bag în trepidaţii”
Silviu Bian, şeful Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, arestat preventiv dupa ce a fost prins in flagrant luand mita 82.000 lei, a fost infundat de alte doua autodenunţuri in afara celui formulat de Ristea Cristache, directorul serviciului de ocupare a fortei de munca Rasnov, dupa cum Romania Libera a scris deja.

JURNALUL NAŢIONAL: „Eşti o fetiţă fericită?”. Diana, 6 ani: „Da... fiindcă primim alocaţia”
„Dacă n-o să am bani să-mi cumpăr caiete, atunci o să mă duc eu cu mama cu ziua prin sat. La prăşit, la adunat, la învârtit. O    să-mi adun mulţi, mulţi bani, o să mi-i pun în gentuţă şi mă duc la şcoală”.

(A.M.)

Comentarii

Ultimă oră