Sari la conținut

Tarifele la transportul pe cablu în Poiana Braşov pe toate pârtiile rămân aceleaşi ca anul trecut, au hotărât consilierii locali în ultima şedinţă. Începând cu acest sezon, municipalitatea şi societatea Ana Teleferic vor gestiona transportul pe cablu în Poiana Braşov.

Astfel, pentru telecabine şi telegondolă, o urcare costă 19 lei pentru un adult şi 12 lei pentru un copil, iar o urcare şi o coborâre costă 30 de lei pentru un adult şi 15 lei pentru un copil, potrivit Agerpres.
Preţul cartelelor pentru telecabină, telegondolă, telescaun şi teleschi, de la 6 puncte, costă 25 de lei pentru un adult şi 13 lei pentru un copil, până la 240 de puncte costă 475 de lei pentru un adult şi 260 de lei pentru un copil.
Cine doreşte să cumpere un abonament o poate face la preţul de 55 de lei pentru două ore pentru adulţi şi 35 de lei pentru copii.
Pentru patru ore, un adult plăteşte 85 de lei, iar un copil 50 de lei. Pentru o zi întreagă, tariful este de 125 de lei pentru adulţi şi 70 de lei pentru copii.
Pentru 10 zile, abonamentul la transportul pe cablu costă 885 de lei pentru adulţi şi 540 pentru copii. Numărul de puncte de pe cartelă diferă de lungimea şi gradul de dificultate al pârtiei.  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră