Sari la conținut

Campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu

Uniunea Social Liberală a  demarat duminică o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, prin crearea unui formular online.

"Acesta este primul pas al campaniei, urmând ca el să fie continuat de organizaţii în fiecare localitate din ţară. Românii au ieşit în stradă să arate că nu mai vor să îl accepte ca preşedinte al ţării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simţ, iar primul pas este înlăturarea preşedintelui. În prezent, majoritatea parlamentară nu mai reflectă voinţa majorităţii românilor, aşa că aceasta acţiune este singura cale prin care putem pune presiune democratică pe actuala conducere a ţării. Ieşirea din criză se va putea face doar prin schimbarea lui Traian Băsescu şi prin alegeri anticipate parlamentare", se arată într-un comunicat de presă al USL.

Cei care vor să semneze formularul, disponibil la adresa http://uslonline.ro/petitie/, sunt invitaţi să-şi scrie numele, prenumele, oraşul de unde este şi adresa de email.

Comentarii

Ultimă oră