Sari la conținut

Cadouri de Crăciun, la un preţ mai mic de 30 de lei

Sărbătorile de iarnă ar putea da bătăi de cap celor care nu ştiu sau nu îşi permit să cumpere cadouri scumpe de Crăciun.
Iată o listă cu idei de cadouri  pentru care nu veți da mai mult de 30 de lei.
Cosmetice. O cremă mâini și/ sau de față pentru protecție la ger este un cadou ideal pentru doamnele și domnișoarele care vor ca iarna să nu își lase amprente semnificative asupra tenului și mâinilor lor. Ideale pentru orice femeie care ține la look-ul său sunt fardurile. Dacă Moșul le va aduce farduri, probabil, multe femei vor încerca să își pună în evidență chipul cu ajutorul cosmeticelor primite în dar de Crăciun
O ramă de fotografie. Dacă persoanele cărora vreți să le faceți cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă sunt părinți, le puteți face o surpriză complotând cu copiii lor. Astfel, le puteți cere celor mici un desen, o schiță ori o lucrare plastică sau literară, pentru a le înrăma.  Apoi, persoanele care consumă des ceai vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar o cană de ceai și o cutie cu pliculețele de ceai favorit.
Shaker pentru cocteiluri. Pentru cei care adoră să se răsfețe cu cocteiluri, le puteți face cadou un shaker din oțel inoxidabil, care are și o cană din plastic, pentru a prepara la ei acasă băuturile preferate. Sau cum în perioada sărbătorilor, vinul spumos este la mare căutare, un asemenea cadou nu poate fi refuzat nici domni și nici de doamne.
Cadouri utile. Dacă sunteți în pană de idei, puteți cumpăra un suport pentru lumânări parfumate și un set de lumânări și puteți fi siguri că nu veți da greș cu un asemenea cadou dacă îl oferiți unei doamne. Pentru persoanele atente la detalii și nu numai, inelele pentru șervețele ar putea fi cadouri utile, mai ales în preajma sărbătorilor. Un alt cadou util de sezon este un set format din fular și căciulă sau o nouă pereche de pijamale.
Flori de sezon. Puteţi oferi o Craciunița sau Steaua Crăciunului, doamnelor care iubesc florile, chiar și celor care au programul încărcat.Planta se îngrijeşte foarte uşor. Nici doamnele pretențioase nu pot rămâne indiferente la trandafirul pitic.  
Ceas şi portofel pentru copii. Încântați peste măsură de tot ce e colorat, mulți dintre cei mici, în special copiii cu vârsta mai mică de cinci ani, se vor bucura de minune de un asemenea cadou. Pentru tineri un cadou util sunt căștile, mai ales dacă le folosesc frecvent.
Cadou personalizat.  Dacă doriţi să oferiţi un cadou  personalizat, un calendar este o idee foarte bine. Dar nu orice, ci unul personalizat, făcut cu pozele celor dragi, orice persoană se poate simți flatată, iar cel care îl dăruiește nu va resimți prea mult impactul acestui cadou.
Suport pentru cană cu încălzire prin USB. Hub-ul USB, un instrument 2 în 1, care se folosește atât pentru conectarea mai multor stick-uri sau a unor elemente periferice la calculator, cât și ca suport pentru cană, este de mare ajutor atunci când cineva are nevoie de o cafea sau de un ceai fierbinte. Hub-ul cu sistem de încălzire pentru cană va crește temperatura băuturii și o va menține fierbinte în funcție de preferințele fiecăruia. Astfel, un asemenea cadou este extrem de util pentru cei care petrec mult timp în fața calculatorului.
Coş umplut cu delicatese din brânză sau fructe. Un coș umplut cu fructe de sezon sau cu mai multe sortimente de brânză va fi pe placul tuturor, femei, bărbați sau copii. Aportul de vitamina C sau calciu, în funcție de produsele alese, va face din coșul cu merinde un cadou greu de refuzat.
Masaj de relaxare. Şi nu uitaţi, cum perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă suprasolicită la maximum organismul, cei care vor să îi ajute pe cei dragi să scape de toată tensiunea acumulată pot rezerva la salon o ședință de 30 de minute de masaj de relaxare. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră