Sari la conținut

Bugetul sărăciei şi al clientelei politice, în 2012

Este concluzia la care a ajuns preşedintele PSD Braşov Constantin Niţă (foto), care spune că Puterea nu a ţinut cont deloc de amendamentele opoziţiei. Asta înseamnă că vom avea un 2012 prost şi foarte greu, atât din punct de vedere economic, cât şi social, susţine social democratul braşovean.
Preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, critică bugetul pe 2012 adoptat de Parlament. „Un buget al sărăciei a fost adoptat în Parlament, un buget clientelar, care nu a ţinut cont de nici un amendament depus de opoziţie, vreau să reamintesc că din cele 9 mii de amendamente, Puterea nu a luat în discuţie nici un amendament. Asta înseamnă ori că nu a fost interes pentru amendamentele opoziţiei, fie că lipsa de profesionalism a celor de la Ministerul Finanţelor s-a dovedit a fi crasă”, a spus Constantin Niţă, preşedinte PSD Braşov.
Totodată, Guvernul şi-a asumat răspunderea pentru comasarea alegerilor din 2012. Constantin Niţă susţine că este un atentat la democraţia românească şi că astfel se creează premisele unui furt masiv de voturi. USL a depus deja o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc, care şi-a angajat răspunderea pe Legea comasării alegerilor.     L.N.

Comentarii

Ultimă oră