Sari la conținut

Asociaţia Braşovul Pedalează invită braşovenii la o nouă ieşire în aer liber cu bicicletele.Plecarea este duminică, 21 august 2011, la ora 8.00, de la fântâna arteziană de la intersecția străzilor Toamnei și Calea București.

Traseul ales pentru drumeție este Brașov - Lunca Câlnicului - Chichiș - Ozun - dreapta pe 103B - Aninoasa - Reci (unde vom vizita lacul de la Reci) - Boroșneu Mare - Boroșneu Mic - Valea Mare (unde avem o porțiune de 2 km de urcare) - Sărămaș - Floroaia - iarăși o porțiune de aproximativ 2 km în urcare - ajungem la 827 metri altitudine după care urmează o coborâre lungă de 13 km prin Valea Dobârlăului și Dobârlău - Teliu - Budila - Tărlungeni - Brașov.

„Traseul are aproximativ 102 km și este format din asfalt dar și din pământ și pietriș, așadar este recomandat bicicletelor de tip mountain bike. Pe traseu vom avea ocazia să vizităm Muzeul Etnografic Maria din Dobârlău dar și Mănăstirea Mărcuș.
Recomandăm ca participanții să fie echipați cu o cască de protecție, să aibă suficientă apă pentru traseu, să aibă la ei un kit de reparații pentru pană și niște bani pentru orice eventualitate", a precizat Robert Lazăr, preşedintele asociaţiei Braşovul Pedealează.

Comentarii

Ultimă oră