Luca Valentin, barmanul care jonglează cu sticlele, și-a mai îndeplinit un vis. El a reușit împreună cu niște colegi să-și deschidă un bar în București. "Flair Angel, numele barului, este un tribut adus unui fost coleg care din păcate nu mai este printre noi. Am încercat să creăm un loc special, altfel. Flair Angel este, de exemplu, singurul bar din România și unul din puținele din Europa de Est care folosește gheața provenită din apă de izvor. În fiecare zi pregătim gheață, manual, pentru că nu folosim mașină de gheață. Meniul barului este tip revistă și este de fapt o poveste despre fiecare cocktail. Cei care ne trec pragul află astfel care este istoria băuturii pe care o consumă, iar meniul îl pot lua apoi acasă pentru că el conține și câteva rețete de băuturi pe care le pot prepară chiar ei”, a povestit Valentin, pentru Pro tv.
La deschiderea barului, Valentin și-a servit invitații cu cocktailuri speciale și fiecare băutură a fost însoțită desigur și de o poveste. A preparat pentru ei punch, primul cocktail din lume sau bellini, o combinație savuroasă de suc natural de piersici și șampanie. Citeste aici cum şi-a descoperit Valentin pasiunea pentru a jongla cu sticlele (L.A.)