Sari la conținut

Braşoveancă premiată la Washington expune la Reduta

Vineri la ora 14.00, la Centrul Cultural Reduta, va avea loc vernisajul expoziţiei "Pe urmele lui Brâncuşi". Expoziţia conţine lucrări de artă plastică ale elevelor Andreea Bogde şi Teodora Lazăr, olimpice premiate la Arts Olympiad şi World Children’s Festival — Washington DC.
Cu acest prilej, va fi lansat şi numărul 2 al Revistei“European Echo”. Formaţia muzicală “QuantiQ”, invitată la deschiderea concertului extraordinar Bon Jovi, va prezenta un spectacol de excepţie. Intrarea este  liberă. Evenmentul este organizat de Cenaclul Europeanorganizat în colaborare de Centrul Cultural “Reduta” şi Fundaţia Euro-Asia.
Andreea Bogde are 12 ani şi este elevă la Liceul de arte plastice din Braşov. Ea a reprezentat cu succes România la Olimpiada Naţională a Artelor şi la Festivalul Mondial al Copiilor, desfăşurat în iunie la Washington. Pictura Andreei, intitulată „Paleta olimpică", s-a bucurat de un larg interes, obţinând şi o diplomă. „Am pictat un porumbel, simbol al păcii, iar în spatele acestuia câţiva atleţi. A fost experienţă interesantă şi mi-ar plăcea să o repet", a declarat tânăra pentru adevarul de brasov.ro. Alexandra Lazăr este elevă la Liceul de Arte din Baia Mare.

Comentarii

Ultimă oră