Sari la conținut

Braşovean la Serviciul de inspecţie judiciară al CSM

Daniela Sanda Mateș – prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, a trecut cu succes de toate procedurile necesare intrării în Inspecția Judiciară pentru Procurori, din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, alăturându-se astfel grupului de brașoveni care ne reprezintă în zone de vârf ale Justiției.
Daniela Sanda Mateș a intrat în magistratură în anul 1998, la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, unde a fost procuror și s-a ocupat de supravegherea urmăririi penale, activitate pe care a desfășurat-o apoi la instituțiile similare din Sfântu Gheorghe și Brașov, iar în anul 2003 a ajuns la secția judiciară – penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. În 2006, după ce a fost procuror la Serviciul Teritorial Brașov al DIICOT, a trecut la Parchetul  de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție – secţia a II-a Urmărire Penală şi Criminalistică, de unde revine în 2007 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.
De la instituția amintită mai sus a lipsit câteva luni pe parcursul anului 2008, pentru că a activat ca procuror delegat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucuresti-secţia judiciară penală.
În 2009 ajunge prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, iar din 2010 este și profesor colaborator la catedra de drept a Universității Transilvania, după ce a urmat un traseu specific de pregătire profesională și a participat la o serie de seminarii și conferințe internaționale de profil.

Comentarii

Ultimă oră