Sari la conținut

Biblioteca modernă de Sub Tâmpa: Proiectul de transformare în spațiu educațional și cultural primește aviz pentru începerea lucrărilor

Sursă foto: MyTex

Consiliul județean a obținut finanțare PNRR pentru proiectul ambițios de modernizare a celor 30 de biblioteci publice din județ. Printre obiectivele acestui proiect se află și renovarea vechii baze de agrement de Sub Tâmpa, care a fost închisă timp de aproape 9 ani. Săptămâna trecută, Primăria Brașov a primit autorizația de construire, semn că lucrările vor începe în curând.

CJ Brașov urmează să selecteze constructorul care va da viață acestui proiect, menit să transforme baza de agrement într-un spațiu modern  și atrăgător pentru comunitatea brașoveană. În plus față de facilitățile culturale și educative, se va păstra și zona de agrment, inclusiv bowling-ul și terenul de sport de deasupra. Piscina va fi refăcută într-o etapă ulterioară, având în vedere alocarea specifică a fondurilor.

Vicepreședintele CJ Brașov, Szenner Zoltan, subliniază importanța proiectuluiși diversitatea facilităților planificate, printre care zone de lectură, co-working, ateliere de creație și activități recreative.

Transformarea bazei de agrement într-un hub cultural și educațional modern va aduce beneficii semnificative comunității locale, oferind un spațiu vibrant pentru întâlniri, învățare și relaxare.

Comentarii

Ultimă oră