Sari la conținut

Multă distracţie şi voie bună!De asta au avut parte pensionarii  făgărăşeni. Joi,15 decembrie, vârstnicii s-au bucurat de revederea  prietenilor şi foştilor colegi cu care nu s-au mai întâlnit de multă  vreme. Persoanele de vârsta a treia au participat la Balul  Pensionarilor, devenit deja tradiţie în judeţul Braşov.

Ieri, pensionarii făgărăşeni au avut parte de un bal nemaipomenit. A  fost mare distracţie în rândul vârstnicilor care şi-au întâlnit vechile  cunoştinţe. Balurile dar şi alte evenimente pentru persoanele vârstnice  sunt organizate în fiecare an, în cadrul unui proiect al Consiliului  Judeţean Braşov.

„E un eveniment periodic, face parte din programul Consiliului  Judeţean intitulat „Să ne cunoaştem mai bine“. Este un program dedicat    pensionarilor din judeţul Braşov, un program pe care îl susţinem de  şase ani. Noi ne ocupăm de pensionari nu numai în campania electorală,  ci absolut tot timpul. E vorba de întâlnirile pe care le avem, întâlniri  festive, dar şi excursiile în judeţ pe care le organizăm în timpul  verii“, a spus Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean  Braşov.

Făgărăşenii spun că în acest mod bătrâneţea le este uşurată. „O  organizare foarte bună, ne simţim foarte bine. Chiar ne-am revăzut cu  foşti colegi de muncă şi ne-am bucurat foarte mult“, „E bine că cineva  se mai gândeşte şi la noi cei în vârstă. E bine să mai ieşim şi noi să  ne mai distrăm“, „Am mai fost la asemenea întâlniri, dar şi în excursii.  E un lucru lăudabil pe care dumnealor îl fac pentru noi, pensionarii“,  ne-au spus câţiva vârstnici prezenţi la bal. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră