Sari la conținut

Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Brașov

ziua-mondiala-a-poeziei-sarbatorita-la-brasov

Pe 21 martie, 6 cafenele din Brașov îi îndeamnă pe oameni să își redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea. Peste 270 de cafenele din România vor sărbători Ziua Mondială a Poeziei pentru al cincilea an consecutiv.

În urma unui sondaj realizat de Julius Meinl, a reieșit ca mai mult de 80% dintre oameni se simt deziluzionați de starea actuală a lumii, iar explorarea părții creative a sinelui poate ajuta la îmbunătățirea perspectivei asupra vieții. De aceea, Julius Meinl continuă și în acest an Campania “Plătește cu Poezie”, o inițiativă manifestată la nivel global care să ofere oamenilor optimism prin poezie și inspirație prin cafea.

Poezia poate avea un impact pozitiv asupra emoțiilor noastre, iar organizatorii consideră că momentul unei cafele este un excelent prilej de inspirație. Sărbătoarea destinată poeziei se desfășoară sub egida unei mărci de cafea vieneză.

Toți cei care aleg să participe la această campanie pot folosi versurile ca monedă de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai, la alegere, din partea casei. Harta locațiilor participante din întreaga lume poate fi consultată pe site-ul evenimentului: https://www.meinlcoffee.com/ro/poezie/evenimente-poetice/plateste-cu-poezie-2017/.

Comentarii

Ultimă oră