Sari la conținut

Zilele Hălchiului, ediția a XX-a, în week-end-ul 15 - 16 septembrie 2018

zilele-halchiului-editia-a-xxa-in-weekendul-15-16-septembrie-2018

Primaria Halchiu și Consiliul Local îi invită pe localnici, pe brașoveni, dar și pe turiști în perioada 15 - 16 septembrie 2018, la o ediție aniversara a Zilelor Halchiului 2018, editia a XX-a, care va avea un program inedit.

„Ediţia a XX-a din acest an va avea loc tot în incinta Bazei Sportive din localitate, iar programul pe care l-am pregătitîmpreună cu colegii mei ne dorim să fie unul cât mai diversificat şi foarte atractiv, pe gusturile cât mai mult locuitori și oaspeți”, a anunțat primarul comunei, Ioan Gârbacea.

Până să ajungă la scena special amenajată pe terenul de fotbal, localnicii, vizitatorii din împrejurimi, turiştii şi invitaţii vor putea să guste şi să cumpere produsele alimentare expuse la standuri de către gospodarii comunei şi nu numai.

Preșcolarii și scolarii au pregătit programe artistice cu ocazia acestei sărbători. Nu vor lipsi trupele de teatru și dans, formațiile și grupurile folclorice, dansuri moderne, Festivalul de obiceiuri tradiționale CUNUNA și alte momente.

Pe scenă vor fi spectacole pe tot parcursul celor două zile, iar printre invitați, se numără mai multe Ansambluri Folclorice, Nicole Cherry, Aurelian Temișan, Ciro de Luca, Hoinarii Craiului, Ionuț Langa, Ioana Bozga, Cătălin Doinaș și Adina Roșca, Georgiana Pătrunjel și mulți alții.


   Duminică, tot Hălchiul se va îmbraca în straie de sărbătoare la Parada Portului Popular, care va debuta de la orele 12:00.

Comentarii

Ultimă oră