Sari la conținut

„Zăpezile de altădată” cu Fuego la Sala Patria

zapezile-de-altadata-cu-fuego-la-sala-patria

Nici o iarnă fără Fuego. Şi fără melodiile lui, gustate de public!

E deja un lucru știut și o tradiție care trebuie continuată, cu spectacole încărcate de emoția și magia acestei sărbători unice.

Miercuri 21 decembrie 2016, de la ora 19.00, la Sala Patria va avea loc un spectacol pentru braşoveni, al interpretului Fuego, în cadrul turneului naţional „Zăpezile de altădată”, organizat de Asociaţia „Alternative Culturale” Iaşi.

„Cu siguranţă vă e dor de zăpezile de altădată, de iernile în care nu vremea era importantă, ci fericirea noastră, aroma de cozonaci, de portocale şi gutui, de măr şi scorţişoară. Dragii mei, anul acesta, tradiţia de sărbători continuă cu un turneu de suflet, cald, romantic şi vesel, în care, cu nostalgie, primim Crăciunul, cea mai frumoasă şi deplină sărbătoare în viziunea mea”, a explicat Paul Surugiu, alias Fuego.

Astfel, după 16 oraşe ale ţării, spectacolul ajunge şi la Braşov, pentru ca ultimele două episoade să aibă loc joi şi vineri, la Ploieşti şi Buzău.

Nu vor lipsi colindele celebre, bradul împodobit și piesele noi. Fuego va realiza o atmosferă intimă, un remember al anilor copilăriei, în care iernile aveau farmec și toate cele din jur miroseau a cetină de brad, mandarine, mere și scoțișoară. O iarnă de cândva, cu toată starea ei și cu melodii pe care cu siguranță toţi le ştiu şi le iubesc.

Paul Surugiu va încerca să creeze o atmoferă aparte în anul acesta în care sărbătorește 10 ani de când realizează turnee naționale de colinde în fiecare decembrie.

Alături de band-ul său, Paul va da naștere unei lumi de poveste, din care vor face parte elemente inedite, care vor creea emoții pe care nu credeai că le vei mai trăi vreodată. Cu nostalgie, Crăciunul de anul acesta va fi muzical, magic, împreună cu muzica artistului care știe, cu sensibilitate și căldură, să-şi impresioneze publicul.

„Zăpezile de altădată” este cumva o reîntoarcere la frumos, la acasă, la copilărie și la toate bucuriile acelea simple care ne fac zilele mai frumoase și sărbătorile de iarnă mai depline.

Evenimentul va avea loc la Braşov, miercuri, 21 decembrie 2016, de la ora 19.00, la SALA PATRIA.

Comentarii

Ultimă oră