Sari la conținut

O femeie din Brașov a crezut că mascații de la DIICOT sunt stripări (Galerie FOTO)

x

Caz incredibil anchetat de procurorii DIICOT din Braşov! Un student în anul 5 la Facultatea de Medicină din Târgu Mureş trafica droguri, iar mama lui se ocupa de creşterea plantelor din care fiul obţinea stupefiantele. Şi asta nu e tot! Descinderile procurorilor braşoveni de la antidrog, chiar de 8 Martie, le-au adus anchetatorilor o surpriză de proporţii.

Noţiunea de clan pare să se potrivească perfect în ecuaţia acestui caz. O femeie din Braşov întreţinea în locuinţa sa plantaţia de cannabis din care se obţineau drogurile pe care fiul ei, student în anul 5 la Medicină în Tg. Mureş, le vindea colegilor, explică şeful DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman. Studentul venea sistematic acasă pentru a se aproviziona cu cannabis pe care îl vindea apoi, în Tg. Mureş. Acolo, tânărul locuia cu chirie într-un apartament, împreună cu un alt bărbat, apartament în care procurorii DIICOT Braşov au descins şi, în prezenţa celor doi, l-au prins în flagrant pe unul dintre consumatori, cercetat sub control judiciar. În locuinţă s-au găsit un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy.

Anchetatorii braşoveni au descins însă, în aceeaşi zi, mai exact pe 8 Martie, şi la pensiunea deţinută de mama studentului, în satul Cărpiniş. Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul susţin că, în momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi intrând în pensiune, a fost convinsă că fiul i-a pregătit o surpriză de ziua femeii. Mai exact, că este vorba despre chippendales deghizaţi în mascaţi. Nici vorbă însă, erau cu adevărat anchetatori care au găsit, în timpul percheziţiei din pensiune, o cultură de cannabis în dezvoltare, dar şi plante puse la uscat. Drogurile erau vândute de fiul femeii la preţuri cuprinse între 40 şi 50 de lei gramul. Mama, fiul ei, dar şi bărbatul cu care acesta locuia în chirie au fost arestaţi pentru trafic de droguri. Cei 3 beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când judecătorii vor emite sentinţe definitive.

Comentarii

Ultimă oră