Dylan Farrow, fiica adoptivă a actorilor Mia Farrow şi Woody Allen,  a trimis o scrisoare deschisă cotidianului New York Times în care mărturiseşte că fost abuzată sexual în copilărie de celebrul regizor.

'Înainte să-mi spui care e filmul tău preferat de Woody Allen, ar trebui să ştii că, pe când aveam 7 ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a dus în podul casei, unde mi-a spus să stau pe burtă. Apoi m-a agresat sexual, spunându-mi că acesta este micul nostru secret, şoptindu-mi că sunt o fată bună şi că mă va duce la Paris şi că voi fi un star în filmele sale', îşi începe Dylan scrisoarea.

'De când mă ştiu, tata mi-a făcut lucruri care nu mi-au plăcut. Nu-mi plăcea când îşi băga degetul în gura mea, nu-mi plăcea când mă băga sub pătură cu el şi cum îşi punea capul în poala mea goală. Mă ascundeam sub pat sau mă închideam în baie ca să-l evit, dar el mă găsea întotdeauna. Se întâmpla atât de des încât credeam că e normal. Dar ce mi-a făcut în pod părea diferit, aşa că nu am mai putut să tac', continuă Dylan Farrow.
 În 1993, au apărut primele acuzaţii că actorul şi regizorul şi-a abuzat sexual fiica, însă aceste acuzaţii nu au putut fi niciodată dovedite, lui Woody Allen fiindu-i doar interzis să o viziteze pe Dylan, după despărţirea de Mia Farrow.
Woody Allen a fost nominalizat în acest an la premiile Oscar.