Sari la conținut

Week-end-ul acesta toată lumea e invitată la nuntă în Drăguş!

weekendul-acesta-toata-lumea-a-invitata-la-nunta-la-dragus

Drăguşul va îmbrăca haine de sărbătoare sâmbătă, 1 octombrie şi duminică, 2 octombrie.

Cei dornici de distracţie şi de tradiţie sunt aşteptaţi în comuna aflată la poalele Munţilor Făgăraş pentru a lua parte la „Nunta drăguşană cu masă tradiţională“, eveniment finanţat de Primăria Drăguş şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

Încă din ziua de sâmbătă se va simţi că e sărbătoare la Drăguş. Se vor amenaja ateliere meşteşugăreşti în sat, iar de la ora 16.00 va fi organizat teatru pentru copii la Căminul Cultural.

Însă momentul cel mult aştepat – şi devenit deja tradiţie în Drăguş – va debuta duminică, 2 octombrie, când cei prezenţi la Drăguş vor putea achiziţiona produse tradiţionale de la standurile din sat, special amenajate pentru acest eveniment.

De la ora 14.00 va începe nunta şi toţi participanţii vor avea ocazia să vadă cum se organiza cununia pe vremuri şi cum se distrau vârstnicii drăguşeni.

Masa şi jocul vor avea loc în faţa Căminului Cultural, iar de la ora 17.00 va începe programul folcloric.

Atmosfera va fi întreţinută de Diana Gribincea, Mioara Greavu, Dragoş Guşeilă şi Ansamblul folcloric „Mugurii Drăguşului“. Programul va fi completat de spectacolele oferite de Ansamblul folcloric Ceata Junilor Sibiu şi Aurel Tămaş & Band.

Toţi cei care vor să petreacă tradiţional sunt aşteptaţi sâmbătă, 1 octombrie şi duminică, 2 octombrie, la Drăguş!

Harta: https://goo.gl/maps/gSEk3cjUYPK2

Comentarii

Ultimă oră