Sari la conținut

VREMEA: Primăvară până Miercuri, de JOI vine frigul

vremea-primavara-pana-miercuri-de-joi-vine-frigul

Primele zile de primăvară vin cu vreme caldă, în majoritatea zonelor țării. Astfel, meteorologii anunță că, astăzi, maximele se vor încadra între 8 grade, în Delta Dunării și în estul Transilvaniei, și 18 grade, în sudul extrem al Munteniei. În timpul zilei, cerul va fi parțial noros, iar, izolat, va ploua slab. În nordul Carpaților Orientali va fi lapoviță, scrie click.ro.

La munte, predomină ninsorile. Vântul se va intensifica temporar, iar rafalele vor depăși 50 km/h.  Diseară, norii vor acoperi treptat toate regiunile și va ploua, îndeosebi, în Vest, Nord și Centru.

MARȚI se răcește în Vest, Nord și Centru, cu până la 6 grade. Maximele vor fi între 5 grade, în Transilvania, şi 16 grade, în sudul Munteniei și în Lunca Dunării. Va ploua slab în Nord și Centru.

MIERCURI, vreme, în general, frumoasă, cu maxime între 6 grade, în estul Transilvaniei, şi 14 grade, în Sud-Vestul aceleiași regiuni. După-amiază, norii încep să acopere cerul dinspre Sud-Vest, în toată ţara. Mai ales noaptea, vor fi precipitaţii slabe.

De JOI, se răcește și va ploua pe arii extinse. Maximele vor fi cuprinse între 2 și 9 grade. În Muntenia, vor fi lapoviță și ninsori, iar, la munte, va ninge.

Comentarii

Ultimă oră