Sari la conținut

Votați cel mai simpatic voluntar din Brașov!

votati-cel-mai-simpatic-voluntar-din-brasov

40 de voluntari și 32 de organizații au trimis aplicații pentru cea de-a VI-a ediție a Galei pentru Supervoluntari Brașov. Evenimentul organizat de Colors, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Rețeaua CAN și partenerii lor va avea loc în 26 noiembrie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta.

La fel ca și la edițiile anterioare și în acest an vor fi oferite premii la 15 categorii diferite, atât pentru categorii individuale (ex. coordonatorul de voluntari sau voluntarul anului) cât și pentru categorii destinate organizațiilor și proiectelor (ex. cel mai bun proiect sau cea mai activă organizație).Susținătorii pot vota cel mai simpatic voluntar până în 23 noiembrie, pe pagina de facebook a Asociației Colors, facebook.com/asociatiacolors.

“Anul acesta suntem extrem de bucuroși pentru că avem mai mulți voluntari nominalizați, mai multe instituții publice și organizații din alte localități, precum Făgăraș, o zonă care a devenit extrem de activă în ultimul an. Voluntarii din anul acesta s-au implicat pentru cauze diferite, din domenii precum social, sănătate, mediu, civic, cultural sau educațional. Ideile și efortul lor merită recunoașterea noastră, a tuturor, în cadrul unei Gale speciale în preajma Zilei internaționale a voluntariatului. Și să un uităm că voluntarii au nevoie de sprijinul nostru și mai ales de susținerea administrației locale în tot cursul anului, pentru a putea ca împreună să rezolvăm probleme și să colorăm comunitatea în care trăim” a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

Gala pentru Supervoluntari este unicul eveniment județean care promovează voluntariatul și premiază voluntarii activi, organizațiile și proiectele lor de voluntariat comunitar. Anul acesta au trimis nominalizări organizațiile: Fundația Rafael Codlea, FAST Săcele, Copiii de Cristal, Centrul de Voluntariat, Crucea Roșie, Clubul pentru Protecția Naturii și Turism, Hospice Casa Speranței, Antipa BvSNAC, Tineri pentru Tineri, Smurd, Col. Naț. de Informatică Grigore Moisil, Grădinița cu PP nr. 11 Brașov, Școala gimnazială 1, Școala gimnazială Racoș, Muzeul de Istorie Brașov, Asociația Montană Carpați, Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României, Fundația Comunitară Țara Făgărașului, Biblioteca Județeană G. Barițiu Brașov, IPJ Brașov, Penitenciarul Codlea, Asociația pentru Parteneriat Comunitar, Asociația pentru Valorizarea Educației Făgăraș, Happy Moms, Asociația De-a arhitectura, Asociația HMIK, Federația Română de Curling, Școala gimnazială nr. 13, Facultatea de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania, Col. de Științe G. Antipa, Grupul de Inițiativă al Fundației Comunitare Brașov, Consiliul Județean al Elevilor Brașov.

Evenimentul din acest an este însoțit de o expoziție foto intitulată “Voluntar pentru că...” realizată de voluntarii Colors din Brașov și Sibiu în cadrul ediției a II-a a Taberei zonale Handmade, desfășurată în august, la Ocna Sibiului. Pozele vor putea fi vizionate în foaierul Centrului Cultural Reduta.

Comentarii

Ultimă oră