Sari la conținut
vor-succes-pe-bega-

Olimpia CSU Braşov va începe sâmbătă, la Timişoara, un adevărat tur de forţă. Pentru echipa lui Dan Calancea vor urma zece zile cu patru meciuri grele şi importante. Din fericire, antrenorul „olimpicelor” are tot lotul la dispoziţie. Meciul dintre Timişoara şi Braşov este programat sâmbătă după-amiază, de la 15.00.

Chiar dacă antrenorul Dan Calancea încă îndeamnă la calm, Olimpia CSU Braşov a demonstrat în acest început de campionat că poate reprezenta una dintre surprizele plăcute. Evoluţiile „olimpicelor” în meciurile cu Alexandria şi CSU Alba Iulia oferă speranţe reale nu numai la play-off, ci chiar la pătrunderea în semifinale.

Etapa a 7-a programează pentru Olimpia CSU o deplasare la BCM Danzio Timişoara. Chiar dacă la prima vedere pare un joc mai mult decât facil, antrenorul Dan Calancea se aşteaptă la o replică serioasă din partea bănăţenilor.

„Începând cu jocul de sâmbătă de la Timişoara, vom discuta patru meciuri deosebit de importante pe parcursul a zece zile. Ne dorim să începem această serie cu o victorie. Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă în deplasarea cu BCM Danzio, dar consider că avem capacitatea să dăm o replică solidă” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Până acum, Olimpia CSU Braşov a obţinut victorii pe linie în campionat, cu excepţia meciului de la Sf. Gheorghe. Până acum, „olimpicele” sunt pe locul 9, dar au şi cele mai puţine jocuri disputate. După deplasarea de la Timişoara, pentru echipa lui Dan Calancea urmează un program încărcat.

Cum jocul cu CSM Satu Mare a fost amânat, Braşovul va juca săptămâna viitoare două meciuri pe teren propriu: miercuri, un adevărat derby de clasament cu Phoenix Galaţi şi sâmbătă, cu Universitatea Cluj. După aceea, urmează o nouă intermediară infernală, la BC ICIM Arad. Programul încărcat este cauzat de meciurile naţionalei feminine din preliminariile Eurobasket 2017.

Partida dintre Danzio Timişoara şi Olimpia CSU Braşov se va disputa sâmbătă, de la 15.00.

Comentarii

Ultimă oră