Sari la conținut
vor-inca-un-trofeu

Fetele de la Corona au câștigat în weekend turneul amical desfășurat la Cluj-Napoca, după ce au învins în toate cele trei jocuri pe care le-au disputat. Chiar dacă Hotea și compania au câștigat fără probleme întrecerea, tehnicianul brașovencelor, Bogdan Burcea, spune că handbalistele mai au mult de lucru. „Ceea ce pot spune după turneul de la Cluj este faptul că fetele au cules roadele muncii lor de până acum. Am stat foarte bine din punct de vedere fizic și acest lucru ne-a avantajat. Eu sunt realist și consider că din punct de vedere tehnico-tactic mai avem foarte multe de pus la punct. Am făcut greșeli și în atac și pe apărare. Suntem departe de potențialul nostru și de ceea ce putem să dezvoltăm”, a spus tehnicianul Coronei, Bogdan Burcea. Cristina Zamfir a fost golghetera competiției de la Cluj cu 24 de goluri marcate. „Am luat premiul de golgheter al competiției, dar acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul fetelor. Nu este important cine marchează, nu este importantă o jucătoare, echipa este cea care contează. Eu sper să am în continuare evoluții cât mai bune și să pot să ajut echipa”, a spus interul Cristina Zamfir.

Țăcălie a revenit la anternamente. Tehnicienii Coronei, Bogdan Burcea și Dumitru Berbece, au primit o veste bună. Interul Adriana Țăcălie și-a revenit după accidentare și a început antrenamentele cu mingea. „Am fost foarte bucuroasă că am putu să reintru în sală și să particip la primul antrenament alături de fete. A fost o perioadă grea pentru mine și foarte lungă. Important este însă că acum mă simt bine și învăț să mă bucur din nou de handbal. Sper să pot juca și în meciuri cât mai curând. Până acum am urmat programul de recuperare, iar acum am început să fac ușor cu mingea. Nu știu cât va dura până voi putea reintra în teren. Atunci când o să pot arunca tare la poartă și nu o să mă doară nimic”,a spus Adriana Țăcălie.

Trei meciuri test. Pentru handbalistele de la Corona urmează jocurile de verificare de la memorialul „Dumitru Popescu Colibași”. Competiția se va disputa de joi până sâmbătă la Brașov și la ea vor participa patru echipe din liga națională: Corona Brașov, Dunărea Brăila, HCM Râmnicu Vâlcea și Universitatea Cluj. Hotea și compania vor debuta la turneu joi de la ora 19.00 când vor juca împotriva fetelor de la Universitatea Jolidon Cluj, vineri vor evolua tot de la ora 19.00 contra fetelor de la Dunărea Brăila, iar sâmbătă de la ora 11.30 vor înfrunta formația HCM Râmnicu Vâlcea. Joi în deschidera competiției, de la ora 17.15 va avea loc o partidă între echipele de junioare II și III de la Corona.

Testul suprem: Bucharest Trophy. După turneul brașovean, handbalistele de la Corona vor participa la a doua ediție a Bucharest Trophy, turneu amical la care vor fi prezente unele dintre cele mai bune echipe din Europa. „Așteptăm cu interes să ne testăm împotriva unor formații din top10 Europa. Cu o săptămână înainte de debutul campionatului vom vedea exact unde suntem”, a spus Bogdan Burcea.„Vom juca împotriva unor echipe de Champions League și va fi interesant să vedem unde ne aflăm în comparație cu ele. Nu ne sperie cu nimic faptul că vom evolua împotriva unor nume mari din handbalul european. Nu au trei mâini, nici trei picioare, așa că ne vom lupta umăr la umăr”, a spus interul Cristina Zamfir.

Comentarii

Ultimă oră