Sari la conținut

Mijlocaşul portughez în vârstă de 27 de ani Nuno Felipe Viveiros, liber de contract, a semnat o înţelegere valabilă pentru un sezon cu formaţia FC Braşov. Viveiros a venit la FC Braşov din postura de jucător liber, după ce  şi-a încheiat contractul cu Poli Iaşi, declarând că se bucură că a reuşit să semneze cu gruparea de sub Tâmpa. „Mă bucur că, în sfârşit, situaţia mea s-a rezolvat şi am putut să semnez contractul cu FC Braşov. Mi s-a oferit această şansă şi nu am stat prea mult pe gânduri. Vreau să joc cât mai mult şi să ajut echipa să se claseze pe un loc cât mai bun în campionat. Am găsit la Braşov un grup unit, care poate face performanţă”, a spus Nuno Viveiros, pentru site-ul oficial al clubului. FC Braşov negociază în aceste zile şi cu Artiom şi Arman Karamian, precum şi cu atacantul ivorian Diarrassouba Lamine, care mai are de rezolvat câteva probleme contractuale cu fostul său club, Poli Iaşi.
Vor să meargă la biserică. Atacantul echipei FC Braşov Cătălin Dedu a declarat că ar fi bine ca fotbaliştii braşoveni să mai treacă pe la biserică pentru a sparge ghinionul pe care îl au în faţa porţii. „Nu ştim ce se întâmplă. Intrăm pe teren determinaţi, însă nu avem şansă la finalizare. Noi ştim ce avem de făcut, dar ne lipseşte ceva. Poate ar trebui să mergem şi pe la biserică, poate aşa spargem ghinionul”, a spus Dedu. Portarul formaţiei FC Braşov Mihai Mincă a declarat că regretă cele două puncte pierdute etapa trecută în meciul cu Unirea Urziceni, partidă care s-a încheiat cu scorul de 1-1. „Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm meciul cu Unirea, însă atât am putut în acel joc”, a spus Mincă.
Vor trei puncte de la Galaţi. Fără victorie de două runde în Liga lui Mitică, jucătorii de la FC Braşov le-au pus gând rău celor de la Oţelul Galaţi. Stegarii nu au ştiut să profite de degringolada din tabăra Urziceniului, şi după 1-1 pe teren propriu, jucătorii lui Dani Isăilă sunt hotărîţi să recupereze punctele pierdute în deplasarea de la Galaţi, din etapa a şasea a Ligii I. „Noi ne dorim la fiecare meci să câştigăm, astfel că mergem la Galaţi să obţinem toate cele trei puncte, însă vom vedea pe teren dacă vom şi putea. Important este să acumulăm cât mai multe puncte”, a afirmat goalkeeperul Mihai Mincă. „Vom întâlni la Galaţi o echipă organizată, care a început foarte bine campionatul, echipă care are un antrenor bun, dar nu contează, noi mergem să câştigăm. Sperăm să nu mai păţim ce am păţit cu Urziceni, când nu am fost cu nimic mai prejos decât adversarul, dar tot nu am reuşit să câşigăm”, a spus atacantul galben-negrilor, Cătălin Dedu. Formaţia FC Braşov va juca în deplasare împotriva echipei Oţelul Galaţi, în etapa a VI-a a Ligii I. Partida va avea loc duminică, de la ora 18.00.

Comentarii

Ultimă oră