Sari la conținut

Virgil Ianțu caută candidați pentru un un concurs de cultură generală, la Brașov

virgil-iantu-cauta-candidati-pentru-un-un-concurs-de-cultura-generala-la-brasov

Fanii „Câștigă România!” se pot înscrie la un concurs de cultură generală din peisajul media foarte gustat de public.


  După preselecţiile din Capitală, Iaşi şi Timişoara, caravana „Câştigă România!” a ajuns astăzi la Braşov.

De la întâlnire nu va lipsi Virgil Ianțu, gazda concursului difuzat de TVR 2, care îi învită pe cei care cunosc şi îndrăgesc istoria, cultura şi frumuseţile României la un dialog antrenant şi să se înscrie la preselecţiile celui de-al şaselea sezon „Câștigă România!”.


    Miercuri, 5 iunie 2019, braşovenii care vor să trăiască pe viu emoțiile show-ului televizat sunt aşteptaţi la întâlnire la Aula Universității „Sergiu T. Chiriacescu”, strada Iuliu Maniu nr. 41 A.

Preselecţiile vor avea loc între orele 17:00-21:00.

Următoarea oprire a caravanei va fi joi, la Sibiu.


      „Câştigă România!" este o emisiune-concurs de cultură generală difuzată la TVR 2 prezentată de Virgil Ianţu. În fiecare ediţie, în platoul emisiunii  se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia Marelui Premiu „Câştigă România", un autoturism.

Comentarii

Ultimă oră