Sari la conținut

Vineri se deschide primul cinema drive-in de la Braşov

vineri-se-deschide-primul-cinema-drivein-de-la-brasov

De vineri, 12 iunie 2020, braşovenii vor putea din nou să iasă la film, la drive-in. Primul cinema în aer liber de acest tip este amenajat în parcarea Coresi Shopping Resort. Proiecţii de film vor avea loc în zilele de week-end, dar şi miercuri şi joi.


    Cinematograful în aer liber de la Coresi este amenajat pentru 150 de locuri, iar într-o maşină vor putea fi maximum 4 spectatori.

Biletul se taxează practic pe maşină şi este de 75 de lei, putând fi plătit online pe entertix.ro sau pe myticket.ro.


    „Programul de filme a fost stabilit până la finalul lunii iulie şi se va prelungi sau nu, în funcţie de posibilitatea redeschiderii cinematografelor clasice. Pe lângă filme, vor avea loc şi concerte în aer liber.


   Din maşină, filmele şi concertele pot fi privite şi ascultate live, pe frecvenţa dedicată evenimentului (FM/la radio)”, a explicat Andreea Cernatoni, reprezentant al organizatorilor Roll’In Romania Drive-In Tour 2020.


   Sala de proiecţii în aer liber are practic două tipuri de locuri, pentru autoturisme normale şi pentru SUV-uri, astfel încât toţi spectatorii să aibă vizibilitate optimă.


    Din weekend-ul 19-21 Iunie 2020, organizatorii vor porni şi seria de concerte live cu trupe româneşti, trupele urmând să ajungă rând, pe rând în cele 6 oraşe în care are loc acest Drive-In Tour.

Comentarii

Ultimă oră