Sari la conținut

Victorie muncită pentru Olimpia CSU Braşov, 93-87 cu Phoenix Galaţi

victorie-muncita-pentru-olimpia-csu-brasov-9387-cu-phoenix-galati

Olimpia CSU Brașov a înregistrat o nouă victorie în Liga Națională de baschet feminin. Fetele antrenate de Dan Calancea și Nenad Marinkovici au trecut cu scorul de 93-87 (25-19, 22-20, 16-13, 30-35) de Phoenix Galați și au ajuns la a cincea victorie în actuala stagiune.

Pesovic și compania au dominat jocul și au condus de la un capăt la celălalt. În ultimul sfert gălățencele au reușit să se apropie la trei puncte distanță de „olimpice”, dar de fiecare dată brașovencele au găsit cea mai bună soluție și s-au distanțat pe tabela de marcaj.

Cea mai bună marcatoare de la Olimpia CSU Brașov a fost Carla Bartee care a terminat jocul cu 26 de puncte înscrise, 9 recuperări și două pase decisive. Pentru „olimpice” au mai punctat Gabi Irimia 19 puncte, Janae Sharpe 18 puncte, Jelena Mitic 13, Biljana Pesovic 10, Dora Ardelean 6 și Ana Ferariu un punct.

Pentru trupa de sub Tâmpa urmează jocul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, care se va disputa sâmbătă la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași.

Comentarii

Ultimă oră