UPDATE:

În această dimineață, Corona Sportul Studențesc a fost învinsă în a doua partidă a dublei din etapa a opta a SuperLigii Naționale de polo, scor 4-6, de vicecampioana sezonului trecut, CSM Digi Oradea. 

Victoria s-a decis în ultimul sfert, după primele trei reprize cele două echipe aflându-se la egalitate, scor 4-4. 

Astfel, cele două formații și-au împărțit victorii întocmai ca în turul SuperLigii Naționale.

Dintre elevii lui Aurelian Georgescu, în dubla contra orădenilor, s-a remarcat Alexandru Albu, care a înscris 3 goluri.

În urma acestor rezultate, clasamentul competiției naționale a rămas neschimbat, Corona Sportul Studențesc ocupând a treia poziție, cu 33 de puncte.

Pentru poloiști urmează meciurile din Cupa României, care vor avea loc la București. 

—————

Corona Sportul Studențesc s-a impus astăzi, cu scorul de 8-7, în primul meci al dublei cu CSM Digi Oradea, contând pentru etapa a 8-a a SuperLigii Naționale.

Deși bihorenii au deschis scorul și au încheiat primul sfert având conducerea, elevii lui Aurelian Georgescu au recuperat diferența în sfertul secund, iar la pauza mare erau în avantaj minim.

A doua repriză a fost echilibrată, ambele sferturi încheindu-se cu scorul de 2-2.

Înaintea etapei a opta, brașovenii erau pe locul 3 în clasamentul SuperLigii Naționale, cu 30 de puncte, având cu 3 puncte mai puțin de adversarii de la Oradea, care ocupau a doua poziție.

Mâine dimineață, de la ora 11, în Bazinul Olimpic din Brașov, va avea loc a doua partidă a dublei, în urma căreia se va putea schimba ordinea în clasament.

Intrarea la meci este gratuită.