Sari la conținut

Victorie în etapa a 4-a din Divizia „A” pentru Corona Brașov

victorie-in-etapa-a-4a-din-divizia-a-pentru-corona-brasov

Elevele lui Alin Bondar au demonstrat în meciul din etapa a 4-a că formează o echipă, jocul Coronei având o nouă față, cu faze închegate de joc și coerență în atac.

În etapa a 4-a, Corona Brașov a trecut cu lejeritate de formația Centrului Național de Excelență de la Sf. Gheorghe. Scorul partidei a fost de 39 – 23 (17 – 11)


Se pare că sfaturile legate de încrederea în sine ale antrenorului principal, Alin Bondar, au prins rădăcini și au încolțit în moralul fetelor, aducând astfel un rezultat normal și așteptat, în această fază a competiției.

"Rezultatul de astăzi este unul normal pentru valoarea echipei noastre. Deși tabela de marcaj a înregistrat o diferență semnificativă, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să ne mulțumim cu forma actuală de joc. Trebuie să rămânem ancorați în realitate și să ne pregătim cu seriozitate pentru meciurile importante care vor urma. Felicit fetele pentru rezultat și implicare și felicit echipa adversă pentru că a venit la Brașov să joace handbal.” a declarat Alin Bondar, antrenor principal Corona Brașov.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Bitay Brigitta 6 goluri, Valentina Soreanu 4, Monica Bărăbaș 3, Georgiana Olaru 4, Ana Maria Vacariu 5, Bianca Voica 4, Cristina Iordachi 6, Patricia Moraru 5, Jelena Terzic 1, Gabriela Alexandra Dumitrașcu 1.

Următorul joc al Coronei va avea loc la Piatra Neamț în compania echipei locale duminică, 17 octombrie.

Comentarii

Ultimă oră