Sari la conținut
victorie-in-amical-pentru-tarlungeni-

Echipa de ligă secundă, Unirea Tărlungeni a câștigat jocul amical disputat la baza proprie în compania celor de la FCM Baia Mare cu scorul de 2-1 (1-0). Trupa lui Bona a controlat jocul dar prima ocazie mare de gol au avut-o oaspeții. În minutul 17, Păcurar a ratat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault a lui Forika. Două minute mai târziu, Unirea a deschis scorul. Miciună a centrat din corner, Chirciu a deviat mingea iar Liviu Nicolae a înscris unicul gol al primei reprize. După pauză, formația brașoveană a punctat din nou în urma unui corner. În minutul 60, Pastor a înscris din opt metri cu un șut la colțul lung. Băimărenii au redus din handicap în urma unui contraatac finalizat de Mihai Deac în minutul 83. S-a încheiat 2-1 pentru Unirea Tărlungeni care bifează astfel prima victorie în meciurile amicale. În primul joc de verificare, trupa lui Bona a pierdut cu 3-0 jocul cu formația CS Afumați. „A fost un joc bun de pregătire, sunt foarte mulțumit de modul în care au evoluat băieții, mai ales că noi suntem într-o perioadă de acumulări. S-a văzut o schimbare în bine față de jocul cu Afumați și asta mă bucură. Ușor, ușor și juniorii și-au dat drumul și ați văzut că am terminat jocul cu cinci jucători sub 19 ani în teren”, a spus tehnicianul Unirii Tărlungeni, Dan Bona. Tehnicianul formației brașovene au foslosit următoarele formule de echipă:

Tărlungeni repriza I: Muțiu – Burlacu, Forika, Șerban, Bucur – Vasiloi, Dâlbea, Minciună, Petra – Chirciu, Liviu Nicolae (cpt.).

Tărlungeni repriza II: DănălacheIonică, Istrofor, Șerban (Iordache 60’), Burlacu (Poenaru 60’) – Vlăsceanu, Cioinac, Pastor, S. Marin – Păduraru, Chirciu (Paraschiv 60’).

Următorul joc de verificare pentru Unirea Tărlungeni va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00 în compania formației SCM Pitești.

Comentarii

Ultimă oră