Sari la conținut
victorie-fara-probleme-in-ultimul-amical

AS „Steagu Roșu” Brașov a încheiat meciurile de verificare de dinaintea sezonului cu o revenire triumfală pe Stadionul Tineretului, unde, s-a impus cu un scor uriaș în partida cu AFC Rapid București.

Echipa suporterilor brașoveni a reușit aseară, la revenirea pe teren propriu, cea mai răsunătoare victorie de până acum. Elevii lui Petre Lucian i-au învins cu 9-2 pe cei de la AFC Rapid București. Victoria a fost asigurată încă de la pauză, când galben-negrii au intrat la vestiar cu un avantaj de 6-0.

Pentru „stegari”, golurile au fost marcate de Lucian Codreanu, Alexandru Bodean, Alexandru Oprea, Alin Damian, care a reușit un hat-trick, și Horia Popa, căpitanul echipei care l-a învins de două ori pe portarul bucureștenilor, o dată dintr-o lovitură de la 11 metri.

Înaintea meciului, lotul „stegarilor” a fost prezentat publicului, avându-i alături pe copiii de la Grupele 2005 şi 2009. În plus, trebuie menționat faptul că în timpul partidei, s-au strâns peste 3400 de lei, bani din donațiile suporterilor, care vor ajunge la Imre Janko, antrenor la CS Juniorul Brașov, care a fost grav rănit în urma unui accident rutier, în care soția sa și-a pierdut viața.

Cei care doresc să contribuie la recuperarea mai ușoară a bărbatului, pot face în continuare donațiile în conturile de pe ecran, deschise la BRD, pe numele Janko Zamfirița.

Lei: RO29BRDE080SV62002720800

Euro: RO73BRDE080SV62002810800

Pentru elevii lui Petre Lucian, urmează sesiunile zilnice de antrenament, apoi debutul în ediţia 2017-2018 a Ligii a 4-a, sâmbătă de la ora 11, în deplasare la Aripile Ghimbav.

Comentarii

Ultimă oră