Sari la conținut

Victorie cu Măgura Cisnădie. Corona a învins cu 37-34

victorie-cu-magura-cisnadie-corona-a-invins-cu-3734

Corona Braşov a reuşit să câştige meciul disputat sâmbătă seara pe teren propriu, contra formaţiei Măgura Cisnădie, scor 37-34.

Partida a început destul de ezitant pentru braşovence. Cu multe greşeli pe faza defensivă, fetele antrenate de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au reuşit să se menţină la conducerea jocului datorită atacului, care a funcţionat la parametri optimi. La pauză, avansul Coronei era de doar un gol, 19-18.

La reluare, nu au mai fost prea mari emoţii. La un moment dat, Corona a condus chiar şi la şapte goluri. Pe final, oaspetele s-au apropiat, însă experienţa braşovencelor a făcut ca victoria şi punctele să rămână sub Tâmpa.

"Am luat foarte multe goluri de la Măgura Cisnădie, faţă de pretenţiile pe care le avem de la echipa noastră. În prima repriză am mers cap la cap o bună perioadă, am fost şi conduşi, noroc cu răbufnirea pe care am avut-o în primele minute din repriza a doua, când am reuşit să ne distanţăm şi am menţinut apoi diferenţa până la final. Remarc faptul că am dat multe goluri pe atac, dar au ieşit la rampă aceleaşi jucătoare, Zamfir şi Chiper, care au avut jocuri constant bune şi până acum" - Dumitru Berbece, antrenor secund Corona Braşov

Marcatoare Corona: Zamfir 12, Chiper 10, Raţiu 5, Hotea 4, Cartaş 3, Pricopi 2, Bucur 1.

În altă ordine de idei, conducătorii echipei au transmis o informare conform căreia "dubla" din Cupa EHF, contra echipei Pogon Baltica se va disputa în Polonia. Practic, Corona va juca atât manşa tur, cât şi cea retur, în deplasare. Meciurile se vor disputa în Azoty Arena din Szczecin, pe 14 şi 15 noiembrie.

Comentarii

Ultimă oră