Sari la conținut

Veste proastă din partea meteorologilor. Ce se va întâmpla cu vremea de Crăciun şi Revelion

veste-proasta-din-partea-meteorologilor-ce-se-va-intampla-cu-vremea-de-craciun-si-revelion

Pentru cei care visau că vom avea un Crăciun de poveste, cu zăpadă din belşug şi ninsori ca în basme, meteorologii vin cu o veste proastă.  Se pare că nu vom avea un Crăciun alb. Meteorologii au emis prognoza pe 2 săptămâni iar veştile nu sunt bune pentru cei care sperau să avem zăpadă. Vremea se încălzeşte, scrie antena3.ro.

TRANSILVANIA

În intervalul de prognoză, media temperaturilor maxime va fi zilnic pozitivă, parcurgând faze succesive de creştere şi de scădere; astfel, de la 0 grade pe 15 decembrie, se va ajunge la 4 grade pe 19 decembrie, apoi media va fi în jur de 1 grad pe 25 decembrie, iar spre sfârșitul intervalului se va situa între 2 şi 4 grade. Temperaturile minime vor fi permanent sub -3 grade, iar în cele mai reci nopț

i (în jurul datei de 20 decembrie), media regional va atinge -7 grade. Asemenea valori temice diurne şi nocturne caracterizează o vreme apropiată de normalul termic al perioadei. Nu sunt estimate decât precipitaţii slabe, mixte, posibile în unele zile din a doua parte a intervaluluii de prognoză.

Comentarii

Ultimă oră