Sari la conținut
vedete-care-au-devenit-designeri

Andreea Raicu, Adriana Bahmuţeanu sau Dana Rogoz şi-au creat propriile linii vestimentare,  de genţi sau bijuterii, prin care speră că vor da lovitura în lumea modei.

La sfârşitul anului trecut, Andreea Raicu a lansat două linii vestimentare: Simplicity, care este o colaborare cu un brand cunoscut, şi Serendipity, o colecţie cu pietre preţioase. Dana Rogoz şi-a lansat şi ea propria colecţie de genţi, intitulată „Moon“, și asta pentru că ideea de a produce aceste poşete i-a venit în luna de miere.

Dana Rogoz propune poşete cu mai multe feţe, care pot fi detaşabile şi adaptabile în funcţie de eveniment. „Un plic cu un număr infinit de feţe, mereu diferit şi mereu în trend. Pentru că noi, ca şi Luna, în fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasă, timidă, melancolică. Mâine: îndrăzneaţă, pasională, strălucitoare“, îşi descrie Dana Rogoz ingenioasele poşete „Moon“.

Adriana Bahmuţeanu și-a lansat și ea propria creație vestimentară, destinată femeilor cu forme, care cu greu îşi pot găsi o vestimentaţie mai elegantă. „Ne dorim ca această colecţie Bahmu Atelier, intitulată «With love», să vină mai ales în întâmpinarea femeilor cu forme. Cred că există o mare necesitate de astfel de haine pe piaţă; femeile mai plinuţe reuşesc cu greu să se îmbrace frumos la evenimente deosebite“, este de părere Adriana Bahmuţeanu.

Comentarii

Ultimă oră