Sari la conținut

„Vedere de la Costineşti” - Concert Holograf la Braşov

vedere-de-la-costinesti-concert-holograf-la-brasov


  Iubitorii trupei Holograf vor avea parte pe 31 martie 2017, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Brașov, de un spectacol deosebit, intitulat sugestiv: „Vedere de la Costineşti”.

Două ore de muzică live cu hituri din toate timpurile, le vor fi oferite brașovenilor, într-un spectacol memorabil semnat de trupa atât de iubită de către români, Holograf.

Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte ce a debutat pe 20 martie la Bucureşti și cuprinde cele mai mari orase din țară, printre care și Brașovul.

În cadrul showului vor fi incluse hituri din diverse perioade de activitate Holograf, de la anii de început, când cântau „Singurătatea astronautului YX57”, până la cele mai recente, precum „Deschide-mi inima”.

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf ne propune, prin spectacolul „Vedere de la Costinești”, de pe 31 martie 2017, de la ora 20.00, de la Sala Sporturilor Brașov (b-dul Gării, nr. 21), o incursiune muzicală în lumea cea fericită a primelor iubiri, a vacanțelor de vară la mare, a weekend-urilor rebele cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și romantism incurabil și inconfundabil, marca Holograf.

Astfel, timp de două ore, vom călători prin toate etapele și influențele muzicii Holograf și ne vom lăsa cuprinși de nostalgia unor metafore inedite din hituri memorabile precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Umbre pe cer”, „Dincolo de nori”, „Cât de departe”, „Nu mai e timp”.


  „Ne-am hotărât să facem acest spectacol pentru că, pentru noi, Costineştiul înseamnă cumva un val de succes. Trebuia să arătăm bine şi bineînțeles să cântăm bine. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costineşti. Cântam atunci cam o oră în concert, în fiecare seară, până la 9 jumătate, pentru că apoi se închidea tot şi trebuia să înceapă petrecerile pe plajă, unde se aduna tot Costineştiul. Atunci ne-am făcut mulți prieteni acolo, care pe vremea aceea erau şi ei la început de carieră, iar astăzi sunt persoane publice cunoscute”, îşi amintesc cei cinci muzicieni de la Holograf.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul cu siguranță urmând să se bucure în aceeasi măsură de reântâlnirea cu melodiile de început sau de rock-ul rebel din „Banii vorbesc” si „Știu cine sunt”, dar și de emoția unor melodii ca „N-am iubit pe nimeni”, „Ți-am dat un inel” sau „Deschide-mi inima”

 Prețuri bilete :


  VIP – 150 lei
  Categoria I – 120 lei
  Categoria II – 100 lei

Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro şi startickets.ro.

Comentarii

Ultimă oră