Sari la conținut

UNIȚI ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI - 02 octombrie 2017

uniti-impotriva-violentei-02-octombrie-2017

Cea de-a doua „Săptămână a prevenirii criminalităţii” din anul 2017 a luat startul luni, 02 octombrie 2017, printr-o cursă cu obstacole organizată de Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov la Arena Sportivă Ion Țiriac a Liceului cu Program Sportiv Brașov, având ca scop promovarea în rândul elevilor a activităților sportive ca alternativă la petrecerea timpului liber și dezvoltarea cunoștințelor deținute în domeniul prevenirii delicvenței juvenile.


La ora 12.00, 70 de elevi ai claselor a VII-a din 10 unități de învățământ: Colegiul Naţional A. Şaguna, Liceul A. Mureşanu, Liceul J. Honterus, Colegiul Naţional Unirea, Liceul cu Program Sportiv Brașov, Şc. Gimnazială nr. 1 Braşov, Şc. Gimnazială nr. 9 Braşov , Şc. Gimnazială nr. 25 Braşov, Şc. Gimnazială nr. 27 Braşov, Şc. Gimnazială nr. 30, au parcurs un traseu cu 10 obstacole și totodată au răspuns la întrebări pe teme privind răspunderea minorilor în cazul comiterii de fapte antisociale.

Această acțiune s-a desfășurat în parteneriat cu CSS Brașovia, Mall Coresi Brașov, Asociația Bebe Rostogol și Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

De asemenea, polițiștii au organizat şi desfăşurat activităţi informativ-preventive în unităţile de învăţământ gimnaziale şi liceale din județul Braşov, pe tema prevenirii delincvenţei juvenile.

Vă așteptăm să vă alăturați nouă, politiștilor, în acest demers de conștientizare a tinerei generații asupra faptului că violența nu este o soluție la
problemele cu care se confruntă.

EXPRIMĂ-TE PRIN SPORT, NU PRIN VIOLENȚĂ!

Comentarii

Ultimă oră