Sari la conținut
un-politist-brasovean-campion-la-judo-

Infractorii sigur nu ar vrea să aibă de a face cu el şi dacă totuşi se întâmplă să dea nas în nas cu acesta recomandabil ar fi să se predea fără a riposta. Vorbim despre un poliţist braşovean de la Serviciul de Intervenţie Rapidă care face judo de performanţă de peste 25 ani. Agentul şef Radu Remus participă în mod constant la campionate naţionale şi internaţionale şi nici nu mai ştie numărul medaliilor şi al diplomelor câştigate.
"Practicând acest sport judo pe mine mă ajută foarte mult la imobilizarea unei persoane. În special a unei persoane deosebit de periculoase" a spus agentul şef Radu Remus.

Agentul şef Radu Remus practică judo de 25 de ani la nivel de performanţă. De la vârsta 17 ani participă în mod constant la campionate naţionale şi internaţionale. De şapte ani lucrează în Poliţie, iar de trei este în cadrul Serviciul de Intervenţie Rapidă. Acesta este pe scurt profilul lui Remus Radu, în vârstă de 42 de ani.

"Sportul de performanţă necesită disciplină, multă pregătire. Am participat la mai multe competiţii naţionale şi internaţionale unde am obţinut titlul de campion naţional, titlu de campion naţional cu echipa, am participat la campionatul European şi un alt campionat european cu echipa unde am obţinut locul 5" a adăugat agentul şef. Radu Remus.

Angajatul Serviciului de Intervenţie Rapidă, agentul şef Radu Remus, este căsătorit şi are trei copii iar cel mai mic dintre aceştia are şi el înclinaţii către sportul pe care îl practică tatăl său.

Comentarii

Ultimă oră