Sari la conținut

Un nou tronson al străzii Nicolae Titulescu din Braşov a intrat în şantier

un-nou-tronson-al-strazii-nicolae-titulescu-din-brasov-a-intrat-in-santier

Un nou tronson al străzii Nicolae Titulescu din Braşov a intrat în şantier. Lucrările vor fi terminate în 2 decembrie!

Compania Apa Braşov a anunţat că în 18 noiembrie 2019 au început lucrările de modernizare a rețelelor de apă pe tronsonul IV al străzii Nicolae Titulescu, ce este cuprins între intersecţia acestei artere cu străzile Roșiorilor și Petru Rareș.

„Este vorba despre operaţiuni de manevrare şi instalare a conductelor de fontă ductilă şi a celor de distibuţie, din polietilenă. Estimăm că acest tronson va fi finalizat în data de 2 decembrie 2019, cu două săptămâni mai devreme decât am anunțat inițial”, a anunţat conducerea companiei.
În perioada lucrărilor, traficul auto va fi permis doar pe sensul de circulaţie Calea Bucureşti – Castanilor.

Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona str. Nicolae Titulescu, între str. Roșiorilor și str. Petru Rareș, o pot face pe traseul str. Nicolae Titulescu – str. Roșiorilor – str. Păltiniș - str. Petru Rareș - str. Nicolae Titulescu sau pe traseul Bulevardul 15 Noiembrie – str. Petru Rareș - str. Nicolae Titulescu sau Calea Bucureşti – str. Nicolae Titulescu.


   „Facem din nou apel către toți conducătorii auto să ocolească zona, pe cât posibil. Lucrarea presupune manevrarea unor conducte mari, utilaje și este nevoie de spațiu”, a mai transmis Compania Apa.


    Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Comentarii

Ultimă oră