Sari la conținut

Un nou șantier în Centru: Electrica modernizează rețeaua în zona Pieței Sfatului

un-nou-santier-in-centru-electrica-modernizeaza-reteaua-in-zona-pietei-sfatului

Electrica începe, săptămâna viitoare, săpăturile în Piața Sfatului. Timp de trei săptămâni, în centru vor fi săpături și șantier pentru modernizarea rețelei electrice din centrul orașului!

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, a anunțat că în perioada 15 iulie – 4 august 2019 va efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice in Piata Sfatului, pe tronsonul cuprins între str. Mureșenilor si str. George Baritiu.

„Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor, îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.


     Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”, se arată într-un comunicat de presă al SDEE Transilvania Sud.

Comentarii

Ultimă oră