Sari la conținut

Un mort şi patru răniţii într-o explozie pe strada Ecaterina Teodoroiu (Galerie Foto + Video)

live-text-un-mort-si-patru-ranitii-intro-explozie-pe-strada-ecaterina-teodoroiu-update-foto

Primele imagini de la locul exploziei!

Ora 13:17 Cele patru persoane rănite au fost transportate la spital, din primele informaţii starea lor de sănătate este bună. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească în ce condinţii s-a produs deflagraţia în urma căreia o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Din câte se parte în momentul exploziei muncitorii manipulau o butlie. Perimetrul unde s-a produs incidentul a fost securizat pentru a preveni producerea unei alte explozii. Pompierii au rămas la faţa locului.

----

Ora 12:50 - În urmă cu puţin timp la faţa locului au ajuns prefectul Mihai Mohaci şi şeful ISU Braşov Stelian Rechiţean

----

La ora 12.50 - Politiştii vor face declaraţii despre explozia de pe strada Ecaterina Teodoroiu nr 38

----

Ora 12:30 - Două echipaje S.M.U.R.D au pornit în urmă cu puţin timp către Spitalul Clinic Judeţean cu două dintre victimele din explozie, iar la faţa locului a mai ajuns o ambulanţă!

----

Ora 12:12 - Prima ambulanţă a plecat de la locul exploziei şi transportă una dintre victime la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov! La faţa locului se află şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov

----

Ora 12:05 -Foto - Explozia s-a produs în interiorul unui parc industrial, accesul presei este restrictionat!

----

Ora 11:40 – Explozie la un centru de încărcat butelii de pe strada Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Bartolomeu! Din primele informaţii o persoană a murit şi alte patru au fost grav rănite. La faţa locului sunt mai multe echipaje S.M.U.R.D. şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Comentarii

Ultimă oră