Sari la conținut
un-milion-de-stele-pentru-familiile-sarace-

Vineri, 11 octombrie 2013, ora 18.00, organizatiile Caritas din România organizează simultan, în  33 de orase din tară, cel mai amplu gest de solidaritate si generozitate fată de familiile lovite de sărăcie.

Peste 5 000 000 de romani trăiesc sub pragul sărăciei, conform Institutului National de Statistica, dintre care peste 1 300 000 supravieţuiesc sub pragul sărăciei absolute. Hrana insuficentă si necorespunzăroare, conditiile precare de locuit, bolile, somajul părintilor, lipsa banilor pentru a asigura educatia copiilor sunt cauze care pun în pericol exisenta multor familii din România.

Campania Un milion de stele pentru familiile sărace  face apel către cetateni să nu rămână indiferente la această situatie, răspunzând activ la apelul de solidaritate lansat de Caritas prin participarea la eveniment si printr-o donatie la fata locului.
Sub îndemnul “Vino” si „Aprinde o stea”, in cel de-al patrulea an in care Brasovul participa la acesta actiune, participanţii vor primi si vor aprinde lumânări in Piata Sfatului, fiecare flacară reprezentînd simbolic o familie care se confrunta cu sărăcia şi marginalizarea socială. Donatiile pe care le oferă vor fi folosite pentru alimentele de Craciun donate familiilor nevoiase.

Detalii pe www.unmiliondestele.ro

Comentarii

Ultimă oră