Sari la conținut

Fie că este vorba de congrese, conferinţe, seminarii, workshop-uri, întâlniri, evenimente private sau altele, avem nevoie de condiţii optime de desfăşurare.

Pentru toate acestea, s-a deschis cea mai modernă sală de conferinţe situată la etajul clubului de bowling din cadrul Complexului Turistic Wolf din Bran. Sala de conferinţe beneficiază de dotări moderne: videoproiector, flipchart-uri, conexiune la internet, sonorizare, microfoane şi dispune de 300 de locuri fiind una dintre cele mai mari săli de conferinţe din Bran.
„Avem o ofertă largă pentru gama de evenimente ce se pot organiza în cadrul Complexului, începând de la mese festive, nunţi sau cocktailuri, până la întâlniri de afaceri, activităţi de promovare, totul fiind perfect aranjat conform celor mai înalte standarde. Punem la dispoziţia clienţilor 24 de ore pe zi personal cu o înalta calificare, prietenos, capabil să satisfacă cele mai înalte exigenţe. Oferta include şi o paletă gastronomică extrem de variată, de la produsele noastre tradiţionale, până la cele mai rafinate meniuri internaţionale, atent supravegheate de echipa de bucătari cu calificări de maeştri în arta culinară” ne-a declarat domnul Adrian Filip administrator sală de conferinţe şi sală de nunţi din cadrul Complexului Tursitic Wolf Bran.
Pe lângă condiţiile excelente şi capacitatea foarte mare a acestor săli (300 locuri la sala de conferinţe şi 200 locuri la sala de nunţi) bowling-ul şi biliardul, mesele de ping-pong, piscina semi-olimpică pot fi folosite pentru întreţinerea corporală sau momentele de relaxare.

Informaţii suplimentare şi rezervări se pot obţine la telefon: 0728.858.265

Comentarii

Ultimă oră