Sari la conținut

Un început de toamnă canicular! Cum va fi VREMEA la Brașov (VIDEO)

un-inceput-de-toamna-canicular-cum-va-fi-vremea-la-brasov-video

În depresiunea Braşovului ultima zi de vară ne aduce o temperatura maxima de 33 de grade Celsius. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre prima zi de toamnă. Marţi, temperatura maxima nu va cobora sub 30 de grade Celsius. Aşadar, nici vorba de ploaie deocamdată. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab pana la moderat. Dacă temperaturile ne aduc aminte de luna iulie, durata zilei, încă în scădere, ne aminteşte de faptul că vine toamna. Astfel soarele a răsărit astăzi mai târziu,  la 06:36 de minute şi va apune mai devreme, la 19:58 de minute.

VIDEO - BRAȘOV

VREMEA ÎN ȚARĂ

Județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Botoșani, Iași, Bacău și Vaslui se vor afla luni și marți sub Cod Portocaliu de caniculă, în timp ce valul de căldură cu maxime ce vor atinge frecvent 35 - 37 de grade va persista în toate regiunile țării, aflate sub Cod Galben de caniculă, scrie Agerpres.

Potrivit avertizării emise duminică de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în cele 10 județe aflate sub Codul portocaliu de caniculă vor fi temperaturi maxime de 37 — 38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.
                De asemenea, luni, 31 august și marți, 1 septembrie, valul de căldura va persista în toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade, iar indicele temperatura-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități îndeosebi în zonele de câmpie și de podiș.

Comentarii

Ultimă oră