Sari la conținut

Un gigolo braşovean cu trecere la englezoaice

un-gigolo-brasovean-cu-trecere-la-englezoaice

„Îi vedeam pe cei care suflau în pungi şi am zis că nu vreau să fiu ca ei“, spune Nicu, tînărul care şi-a trăit copilăria într-un centru de plasament.


Cînd a aflat că poţi face bani frumoşi de pe urma femeilor bogate, a plecat direct spre Anglia.


Nicu are 24 de ani. Şi-a trăit toată copilăria în centre de plasament, după ce mama l-a abandonat laolaltă cu fraţii lui. A trăit cea mai neagră parte din viaţa lui între zidurile orfelinatelor.

Când a împlinit 18 ani s-a trezit singur, dincolo de poarta ultimului centru de plasament, din Victoria. În faţa lui era lumea largă. A plecat unde a văzut cu ochii şi a învăţat să trăiască prin propriile puteri. A dormit în parcuri, sub cerul liber, a suferit de foame şi frig, a făcut şi puţină puşcărie şi a încercat drogurile, fără să cadă în patima lor.

Avea însă un plan la care n-a renunţat: să fie îmbrăcat curat, să poarte pantofi buni şi să-i ajute şi pe alţii. A aflat apoi vă poţi face bani frumoşi de pe urma femeilor bogate.

S-a declarat gigolo şi a reuşit. În Anglia, a primit pentru serviciile lui, parţiale sau complete, între 400 şi 1000 de lire sterline, spune el. Ba chiar, câteva femei cu stare i-au oferit şi câte 3.000 de lire.

Citiți întreg articolul în Monitorul Expres.

Comentarii

Ultimă oră