Sari la conținut

Un fast-food cu preparate din pește ar urma să fie deschis la Brașov

un-fastfood-cu-preparate-din-peste-ar-urma-sa-fie-deschis-la-brasov

Compania Pescado Group are în plan dezvoltarea unei reţele de restaurante de tip fast-food cu preparate din peşte, moluşte şi crustacee, sub brandul Bonito, în mall-urile din Brașov, Bacău, Suceava şi Bucureşti, în paralel cu extinderea exporturilor spre Bulgaria, Ungaria, Italia, dar şi în Franţa, scrie bizbrasov.ro. Proiectul restaurantelor a început în 2014, firma investind până în acest moment aproximativ 150.000 euro. Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de 38,9 milioane lei şi mizează pe un avans de 7% in acest an.
„La capitolul investiţii, în ultimii ani am implementat un program de retehnologizare a fabricii care permite creşterea productivităţii producţiei şi realizarea de produse la standardele impuse de UE”, a spus Gabriel Dominte, proprietarul Pescado Grup Buhuşi.
Unitatea de producţie este situată în oraşul Buhuşi, judeţul Bacău, fiind construită în anul 2007, cu finanţare din fonduri SAPARD. Investiţia iniţială s-a ridicat la circa cinci milioane de euro. Fabrica are o suprafaţă construită de 6000 metri pătrați, pe un teren de două hectare. Pescado Group are aproximativ 200 angajaţi în prezent.

Comentarii

Ultimă oră