Sari la conținut

Un campion la șah are nevoie de suportul inimoșilor

un-campion-la-sah-are-nevoie-de-suportul-inimosilor-

Un campion la șah are nevoie de suportul inimoșilor pentru a participa la Campionatele Europene Școlare de la Creta, Grecia!

În perioada 3-12 ianuarie 2020, localitatea Covasna (județul Covasna) a găzduit Concursul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade”, la care au luat parte 150 de elevi împărțiți în 10 grupe.


  Competiția s-a jucat într-un ritm care a pus la încercare mai ales micuții șahiști ai grupei sub 7 ani: 4 probe în 8 zile, 7 ore de șah într-o singură zi, la proba de șah rapid.


   Brașoveanul Vladimir Sofronie, în vârstă de 6 ani, a pierdut o singură partidă dintre cele 21 de partide jucate, a făcut o remiză și a câștigat 19 partide, obținând astfel 3 titluri de campion național școlar, la șah rapid, blitz și dezlegări și 1 titlu de vicecampion național școlar la șah clasic, grupa băieți sub 7 ani. Vladimir este antrenat de părinții săi, maestrul internațional Iulian Sofronie și maestra FIDE Claudia Sofronie.

Dat fiind că își doresc ca Vladimir să participe la Campionatele Europene Școlare care se vor desfășura în Creta, Grecia în luna aprilie, antrenorii sunt în căutare de sponsori care să susțină reprezentarea țării și implicit a Brașovului, acoperind costurile participării lui Vladimir, însoțit de antrenori, în cuantum de aproximativ 3000 de euro.


   Sponsorizările pot fi realizate către Asociația Club Sportiv Logic 64 Brașov.


   Clubul Sportiv Logic 64 Brașov este o asociație nonprofit, organizată în baza Legii nr.69/2000 a Educației Fizice și Sportului, a H.G. nr.884/2001 privind punerea în aplicare a dispozițiilor legii nr.69/2000 și O.G. nr.26/2000 cu privire la asociații si fundații.


     Detalii despre Campionatele Europene Școlare din Creta, Grecia, perioada (2-12 aprilie 2020), costuri, termen de înscriere (17 februarie 2020) pot fi accesate în linkul de mai jos: https://cretachess2020.com/european-school-chess-ch.html .

Comentarii

Ultimă oră