Sari la conținut

Un braşovean implicat în trafic de droguri prin curierat

Trei tineri, membri ai unei grupări care se ocupa cu traficul de droguri de mare risc, au fost prinși în flagrant în urma unei acțiuni a Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești, pe numele suspecților fiind emise mandate de arestare preventivă.

Oamenii legii au prins în flagrant vineri, un student de 23 de ani, S.M.A., în timp ce vindea 20 de grame de ciuperci halucinogene din categoria drogurilor de mare risc și 15 grame de cannabis.
Cercetările au scos la iveală faptul că tânărul făcea parte dintr-o rețea de traficanți de droguri, fiind unul dintre distribuitorii unui alt student de 22 de ani, R.R.G., din Câmpulung. Acesta primea importante cantități de cannabis din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, pe care le porționa și le vindea consumatorilor atât direct, cât și prin intermediul lui S.M.A.

Un alt membru important al grupului infracţional, C.N.A., de 24 de ani, din municipiul Braşov, este suspectat că organiza şi finanţa procurarea şi livrarea drogurilor pe ruta Spania - România. Ultimii doi suspecți au fost prinși tot în flagrant în timp ce primeau un colet din Spania. În pachet a fost găsit un kilogram de cannabis, ambalat în borcane din sticlă închise ermetic și ascunse în pachete cu detergent. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecţii riscă între 15 și 25 de ani de închisoare. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră