Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Cauza incendiului de pe strada Dobrogeanu Gherea! (UPDATE: ORA: 11:58 - VIDEO + TEXT)

ultima-ora-incendiu-pe-strada-dobrogeanu-gherea-un-barbat-a-murit-update-foto

UPDATE: ORA: 11:58

O ţigară a fost fatală pentru un braşovean. Bărbatul de 67 de ani a adormit, cel mai probabil cu ţigara aprinsă, iar de aici a fost doar un pas până la tragedie. Incendiul care a ars mocnit, a distrus două încăperi, iar bărbatul a murit intoxicat cu monoxid de carbon.

Pompierii au fost alertaţi dimineaţă de producerea unui incendiu pe strada Dobrogeanu Gherea. Un echipaj a intevenit la faţa locului unde au găsit o victimă în stare de inconştienţă. Medicii SMURD care au intervenit şi ei la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. În locuinţa victimei existau mai multe materiale textile care au favorizat extinderea incediului. Potrivit pompierilor, din primele cercetări, incendiul a fost provocat de o ţigară uitată aprinsă.

UPDATE: ORA: 11:21 - Primele imagini de la faţa locului

UPDATE: ORA: 08:30 - Foto de la fața locului

ORA: 07:45

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a murit în urma unui incendiu izbucnit, în acestă dimineață, pe strada Dobrogeanu Gherea din Brașov. Din primele informații focul a distrus o cameră și băcătăria imobilului aflat la numărul 37. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Vom reveni cu amănunte !

Comentarii

Ultimă oră