Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Gabriel Cotabiță a fost DECONECTAT de la aparate, respiră singur

ultima-ora-gabriel-cotabita-a-fost-deconectat-de-la-aparate-respira-singur

Vești bune, de ultimă oră. După mai bine de două săptămâni în care Gabriel Cotabiță a fost în comă se pare că a reușit să deschidă ochii și să respire singur. Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Floreasca, citate de romaniatv.net, artistul ar fi deschis ochii și respiră singur, motiv pentru care ar fi fost deconectat de la aparate.

Medicii sunt însă în continuare prudenți, deoarece starea lui rămâne una destul de gravă.

Medicul neurolog Constantin Popa, a explicat că, în principiu, faptul că Gabriel Cotabiţă a deschis ochii şi respiră singur este un semn pozitiv.

"Ce pot sa spun eu la modul general, fara să încalc ceea ce familia a precizat și fără a comenta decat în limitele permsie de deotologia profesională, este că e un semn bun si pozitiv, demonstrează o asistenta medicala foarte buna acolo pentru ca problema cea mai grava sunt complicatiile care apar si evolueaza mai repede decat boala insasi. Faptul ca a aparut respiratie spontana inseamna ca se poate asigura o oxigerare mai buna a tuturor organelor si inclusiv a creierului care ma intereseaza in mod special, cu conditia ca structurile creierului sa nu fi suferit atat de mult incat ceea ce primeste acum sa nu-i fie de folos", a declarat neurologul Constantin Popa.

Comentarii

Ultimă oră